70mai Dash Cam Pro: Det bedst sælgende bilkamera med 2,7K video
Rabatplan

Nye kuponer på lager i EU: 70mai Dash Cam Pro-bilkamera med kvalitet 2,7K video

Abonner
Påpege
gæst

18 Kommentarer
Den ældste
Det seneste Flest stemmer
Inline feedbacks
Vis alle kommentarer
Janči Pastierik

Så til sidst kom kameraet til mig ved andet forsøg..men jeg har lidt af et problem med at optage med lyd, jeg griber mig, det er ikke rent..har nogen sådan et problem?

Vær venlig

Har nogen video med optaget hastighed?

Janči Pastierik

Hej..Jeg vil spørge om GPS-modulet..Jeg bestilte et kamera uden det..og jeg ved ikke, om det er nødvendigt..Det er bare for at advare om at komme ud af banerne og komme tættere på bilen foran mig? Tak for info.

Stefan Kocis

Jeg kan bekræfte, jeg bestilte 14.5. og jeg venter på levering i morgen.

Kubo

Læs kundens Q & As folk, der bestilte kameraet, stadig ikke fik det i januar, fordi der er mangel. Jeg bestilte i februar, og efter halvanden måned modtog jeg fra banggood, om jeg vil have refusion eller andre varer. I dette tilfælde behøver du ikke dele det gentagne gange på Facebook 🙂

Administrator af Xiaomi Planet

Vi tilbyder kameraet gentagne gange med rabatter, og ingen har skrevet til os endnu, at det ikke ville komme til ham. Sælgeren angiver også, at han har kameraet på lager og sender ordrer inden for 24 timer. Vi ser allerede de kameraer, der blev bestilt i går, som sendt. Tilgængeligheden af ​​kameraet på lager blev også bekræftet af vores kontakt i Banggood, som vi kommunikerer med hver dag.

Stefan

Indtil videre har ond oplevelse gennem dhgate. Jeg bestilte dette kamera. Kupon isiel skal anvendes i rækkefølge. Den anden dag informeres info om, at ordren annulleres. Den næste dag vil oplysningerne om, at betalingsbekræftelsen mislykkedes, og pengene returneres til mig inden for 15 dage for kontoen. Heldigvis blev pengene tilbage den ære den næste dag. Så jeg prøvede ordren igen og den oplevelse. Annulleret den næste dag, info den næste dag og refusion. Så jeg skrev til en online chat, jeg skrev også en besked til support, men intet svar. Så sandsynligvis sluttede dhgate for mig.

Emkejx

Hej, så hvad bestilte du fra dhgate eller rettere ikke? Jeg ser fra det polske lager efter 48e, prisen er god. Men jeg har ingen erfaring med siden, og hvis de, som i dit tilfælde, ikke kan acceptere betalingen, prøver jeg ikke engang.

Peter

Jeg har en lignende oplevelse, men jeg bestilte 3 stykker. En til 1 mail + adresse. 2 for den anden mail + adresse det samme. 3 på den tredje mail + samme adresse, men ikke længere sendt. Det samme som en kollega højere, at de nægtede betaling og returnerede pengene - 2x.
Så da gav jeg synatorerne en e-mail og også hans adresse og preslo. Betalt alt fra det samme kort. Vi er nødt til at narre vores kinesiske kammerater lidt.

emkejx

og hvad med betalingssikkerhed? fordi personligt foretrækker jeg PayPal end at give nogle kinesiske oplysninger om mit kort, selvom betalinger alle er sms-besked, men stadig.

emkejx

15.7.2020, i to dage er der kuponer til aliexpression minut udenlandske priser er allerede højere. dog har dhgate rabatter på uden GPS, men også med GPS-modul 43 € eller 56 €. hvad er abbeden interesseret i tilbuddet

emkejx

Jeg kan godt lide, at folk køber det gennem ali eller dh til 40-56e i aktion, og så erstatter det med os på basen muntert kamera fra 50-70e + GPS fra 15e. og ikke miste det faktum, at fotos på basen hænger i vurderingen på dhgate alle damer fra Vranov, presse eller rock?! hvis du ikke er ugift og giver det en 5-7e, så køber nogen det og stadig en indskrift om, at der er en garanti. Kun du vil garantere det for mig.

emkejx

har nogen pls bestilt dette kamera fra Banggood eller noget andet derfra? Jeg bestilte et kamera 28.8. var på lager og skulle være inden 9.9. sendt, er i dag allerede 11.9. hvad de afskrev som 2. frist for afsendelse og stadig ikke sendte varerne, modtog jeg allerede fra 14.9. Jeg sender og at varerne ikke er tilgængelige, som de derefter hævder at være på lager og sælger, jeg forstår ikke dette skridt

Myky

Prisen svarer ikke til virkeligheden ved bestilling

Yco

Der kræves et GPS-modul til ADAS-funktioner. Men også til at spore bilens position direkte ind i videooptagelsen.

Yco

Som jeg skrev, har alle, der har et GPS-modul tilsluttet, en video med koordinater, og der er også hastighed. Men du skal afspille videoen enten direkte fra kameraet eller bruge mere software på din pc til at vise disse oplysninger.

Yco