IMILAB EC6 Dual gennemgang: to kameraer i en krop
Anmeldelser

[ANMELDELSE] IMILAB EC6 Dual: Flagskibskameramodel med to objektiver

Abonner
Påpege
gæst

2 Kommentarer
Den ældste
Det seneste Flest stemmer
Inline feedbacks
Vis alle kommentarer
Luko

Det ligner et fremragende kamera til prisen. Jeg har de der falske alarmer på alle kameraer, og jeg har mange af dem fra forskellige producenter.

Fefe

Jeg tilføjer lige info efter længere tids brug... lydstyrken på alarmen er lav, også lydstyrken på højttaleren på kameraet er meget svag, hvilket gør at næsten intet kan forstås fra kameraet. Tværtimod er mikrofonen ret fed, så du kan høre omgivelserne omkring kameraet fra din mobiltelefon.
Advarsler præcis som i artiklen - rent sludder. Han tagger en person i videoen, selvom der absolut intet var der. En kat som en person, også dagligt.
Billedet er flot, må man sige. Jeg havde ingen problemer med at rive eller mangle sekunder i videoen.
Jeg har ikke et SD-kort i kameraet endnu, men jeg kan ikke lide 9-sekunders muligheden, hvorfor kan jeg ikke vælge f.eks. 15? De vil gerne have mig til at betale månedligt, men jeg vil helt sikkert gå til pam. kort.
Ingen steder i indstillingerne kan jeg finde en mulighed for hårdt at slå wifi forbindelsen fra når jeg tilslutter kameraet med et LAN kabel, jeg vil ikke have at det så træder på mit wifi. Der skulle være en simpel switch-knap i indstillingerne, bare skift forbindelsen og du er færdig.
Alt i alt et godt kamera, det vil hellere blive forbedret med hensyn til software.