Ninebot Kickscooter MAX G30 billigste på markedet med denne KUPON
Rabatplan

Nye juli-kuponer: Ninebot MAX G30 bedst sælgende scooter med en rækkevidde på op til 65 km

Abonner
Påpege
gæst

167 Kommentarer
Den ældste
Det seneste Flest stemmer
Inline feedbacks
Vis alle kommentarer
David

Kan ikke få denne pris længere! Venligst post igen når en god handel

Redaktionelt personale

Hej, du kan bruge denne kupon: dhbf05

Igor

God dag. Vil du sende mig en kupon for at anvende rabatten, da den kupon, du nævner i artiklen, allerede er udløbet. Mange tak for dit svar.

Redaktionelt personale

Hej, Vi har allerede fornyet kuponen i artiklen. Brug denne kode: 87E97912

Kamil

Hej, hvor kan jeg ansøge om en kupon, eller hvor kan jeg købe en cykel til en sådan pris?

Redaktionelt personale

Hej, kuponen skal bruges i kurven. I artiklen har vi også instruktioner til, hvordan du indtaster kuponen, lige under knappen "Brug rabatten". Her er et skærmbilledekommentar billede

Kamil

Hej, jeg kan bede dig om en rabatkode, ingen af ​​de angivne koder fungerer. godt tak

Redaktionelt personale

Hej, vi har i øjeblikket denne kupon til DHgate-butikken: DHDEC5 til en pris på 491,78 €.

Jozef

Jeg vil gerne spørge, fungerer genoperationen her som på xiaomi-scooteren?

Redaktionelt personale

Ja, genopretning skal også fungere under bremsning.

Patrik

Hej, jeg vil gerne bestille to stykker af disse scootere. Kan du give mig en kupon, der fungerer? godt tak

Redaktionelt personale

Hej, den aktuelle gyldige kupon er denne: DHJAN5. Det gælder dog kun 1 scooter, henholdsvis rabatten multipliceres ikke med 2 stykker. Hvis du vil bestille 2 scootere, anbefaler vi, at du opretter to konti på DHgate og bestiller en ad gangen.

John

Jeg vil gerne have en ny kupon. tak skal du have

Redaktionelt personale

Hej, vi har en ny kupon, du kan bruge denne: DHG30Z.

Rastislav

Hej, jeg vil spørge, om du vil forny rabatkoden til scooteren. Tak for dit svar.

Redaktionelt personale

Hej, brug en ny kupon: HG30ZW

Pawel

Hjælp venligst med aktiv kupon tak!

Redaktionelt personale

Hej, brug venligst denne nye kode: HG30ZW

Paweł

Tilføj venligst gyldig kupon tak!

Redaktionelt personale

Hej, brug venligst denne nye kode: HG30ZW

Rastislav

God aften. Derudover vil jeg gerne takke dig for et godt købstip og for at give en kupon. Bestilte 2 stk - leveret den 7. dag ... til en uovertruffen pris! Jeg holder fingrene krydsede for dig, bare fortsæt 🙂

Iwona

Godmorgen xiaomiplanet Team! Jeg vil gerne købe en, bed venligst om gyldig kode :-) mange tak! Dette er den bedste elektriske scooter nogensinde!

Redaktionelt personale

Hej, vi har denne nye kode: DHMAR5 med pris 497,47 €.

Paweł

Hej, kan du tilføje gyldig kode? Tak

Redaktionelt personale

Hej, vi har denne nye kode: DHMAR5 med pris 497,47 €.

MK

Hej, kuponen er brudt, kan du venligst give mig en ny kupon? Nå tak.

Redaktionelt personale

I artiklen har vi en ny kupon DHMAR5 til en pris på 497,47 €.

Iwona

Stor tak så meget !!!!

MK

Hvor længe ventede du på, at betalingsbekræftelsen blev sendt?

Hvor længe har det været levering til dit hjem?

Jeg ventede længe på bekræftelse af betalingsprocessen 3.3. og bekræftelse på forsendelse 8.3. Nu er den på vej og viser mig ved levering 23.3. det har været næsten 2 uger.

Redaktionelt personale

Vi ventede i ca. 3 dage på at sende. Det kom meget hurtigt efter afsendelse. https://xiaomiplanet.sk/ninebot-max-g30-z-dhgate-objednavka/

Matej

I den ene artikel har du en stigning på 15 grader og i den anden 20 grader. Og når jeg åbner scooteren, er den maksimale belastning på 75 kg skrevet på billederne. Er det ikke en fejl?

Redaktionelt personale

Hej, den maksimale hældning er virkelig op til 20 °, vi fik ordnet det i denne artikel. Bærekapacitet er op til 100 kg. Officielle parametre https://sk-sk.segway.com/products/ninebot-kickscooter-max-g30

Dany

Jeg vil gerne have en ny kupon. tak skal du have

Redaktionelt personale

Hej, denne kupon fungerer stadig: HSGFE56. Prøv at oprette en ny DHgate-konto.

Kom nu

hej har du nogen kupon?

det kaster mig stadig en pris på 597, og kuponerne ovenfor virker ikke / jeg går ikke, jeg prøvede også HSGFE56 og intet: /
mange tak for hjælpen 🙂

Redaktionelt personale

Hej, kuponerne går stadig, i dag øgede de endda antallet af stykker. Du vil sandsynligvis have prisen i dollars, tjek valutaindstillingerne på siden.

Miroslav

Hej, vil du have endnu en kupon?

Redaktionelt personale

Hej, Vi har opdateret denne kupon i morges. Brug venligst følgende: CVSWAS56

Miroslav

Pigen er på vej. Mange tak…. :))

Redaktionelt personale

For lidt. 🙂

Michal

Der er ingen kupon

Redaktionelt personale

Hej, CVSWAS56-kuponen fungerer stadig, vi testede den lige. Prøv at oprette en ny DHgate-konto eller foretage et køb via en anden enhed eller en anden WiFi. Det er bedst at shoppe på din pc og Chrome i inkognitotilstand uden udvidelser aktiveret.

Michal

Store. Sådan går det.

Redaktionelt personale

Det var så lidt. 🙂

Monika

Hej, jeg ville bestille min søn, men det blokerer mit websted - det kaster antivirusaktivering op, og selvom jeg stadig bestilte det, tillod det mig ikke et enkelt betalingskort 🙁 du ved ikke hvad og hvordan man gør det? Det skulle være en gave

Redaktionelt personale

Hej, prøv at deaktivere dit antivirus, og vi anbefaler at bestille via Chrome, helst gennem inkognitotilstand. Det kræver betaling med VISA-kort uden problemer.

Monika

Så det gik endelig. Tak for råd. Måske endda ankomme 🤭

Redaktionelt personale

Godt, det er okay. Vil helt sikkert ankomme uden problemer. 😊

Zdeno

Hej, det ville stadig være muligt at forny kuponen, dette virker ikke.

Redaktionelt personale

Hej, CVSWAS56-kuponen fungerer stadig, vi testede den lige. Prøv at oprette en ny DHgate-konto eller foretage et køb via en anden enhed eller en anden WiFi. Det er bedst at shoppe på din pc og Chrome i inkognitotilstand uden udvidelser aktiveret.

Monika

Tak, glad søn god levering ekspres (mandag aften ordre og i dag torsdag morgen leveret).
Tilfredshed 👍👍👍👍
Tak igen for rådet

Redaktionelt personale

Vi er meget glade for det i et stykke tid. 🙂

Ari

Brug for ny kode. Tak på forhånd!

ps: tak for den nye 17-pin kuponkode

Redaktionelt personale

Hej, vi har opdateret artiklen med tre nye kuponer, du kan bruge nye koder nu. Hav en god shopping! 🙂

Ari

hvorfor er din eksklusive kode nede?

Redaktionelt personale

Hej, hvad mener du med "det er nede"? Vi har prøvet nu, og koden virker stadig ok. Hvis du allerede har bestilt med vores kode, skal du bruge en ny DHgate-konto eller bruge den alternative kupon.

Tomas

Hej, jeg vil gerne spørge, hvordan det f.eks. Er muligt for os. ikke navngivet, den største grønne martsælger sælger denne type for under 800 euro, og her tilbydes under meget venlige forhold, er der nogen krog, eller er noget begravet?

Redaktionelt personale

Ingen krog, scooteren er simpelthen billigere, den sælges af en kinesisk sælger og en kinesisk butik, de leveres fra et polsk lager. Slovakiske butikker har en enorm margen.

Tager

God aften, tak for svaret, i hvilket tilfælde prisen giver mening. Jeg er stadig interesseret, kan du fortælle mig, at hvad hvis jeg vil klage over scooteren, er der et problem? Garantien er der i ca. 2 år, hvis jeg ikke tager fejl.
Skal du have en anden kupon tilgængelig? fordi jeg forsøgte at placere i ordren og kupon nr.: CVSWAS56 er efter udløb i henhold til siden 🙂
På forhånd tak for svarene

Redaktionelt personale

Hej, du skal bruge den kupon, vi har direkte i artiklen, kommentarerne er udløbet. Direkte i artiklen har vi to funktionelle kuponer: DHXPLANETG30 og FKLJHDS. Med hensyn til garantien giver sælgeren 1 år, i tilfælde af en klage er det nødvendigt at kontakte sælgeren, og han vil allerede foreslå en løsning. Men da Xiaomi og Ninebot scootere har været til salg, har vi næsten ikke haft nogen klager. Disse scootere er af meget høj kvalitet, og hvis noget går galt under brug, er det små ting, som alle kan gøre derhjemme, såsom bremseindstillinger og mere.

Tager

Hej, scooter G30 max bestilte, så jeg var fuld af forventede kuponer fungerede 🙂 Tak for de tidligere svar

Redaktionelt personale

Det var så lidt. 🙂

Davesina

Hej, så jeg har lige bestilt, og koden fungerede fint! 🙂 Hvis det ikke var for dit websted og kode fra dig, går jeg ikke ind på det. Nu skal du bare vente og håbe på, at scooteren kommer, og at alt vil være i orden! 🙂

Redaktionelt personale

Det ankommer helt sikkert uden problemer, denne scooter er i øjeblikket den bedst sælgende på vores hjemmeside, og der er absolut ikke noget problem med levering. Tak for din ordre. 🙂

Pete

Hej, det ser ud til, at løbehjulene er udsolgt på det polske lager, og kun EMS fra Kina er mulig.

Redaktionelt personale

Hej, det er muligt, vi tjekker det ud, og vi får mere info i morgen. Du kan skrive os en besked på vores FB-side i morgen https://www.facebook.com/dealplanet.sk

Tager

Hej, så scooteren kom i dag, og det er en rigtig massiv maskine, men jeg vil spørge efter parring af scooteren med applikationen og bekræftet mig som bruger. Scooteren vil ikke starte rådgivning, hvor der kan være et problem (jeg set instruktionsvideoen i starten, og jeg troede, det var bare en nødvendighed at fjerne blokeringen)? Og en anden ting, efter at jeg havde tændt cyklen og parret, blev jeg tilbudt en opdatering af den tyske firmware, mens jeg er i Bratislava, kan du ikke rådgive mig hvorfor, dvs. at scooteren kører maksimalt 20 km / t? Tak for svaret

jaycxiaomi

God dag,
Jeg har ejet scooteren i nogen tid nu, så jeg vil prøve at rådgive dig.
Med hensyn til gas og start, prøvede du at køre på scooteren for alvor eller testede du den "tom"? For eksempel hjemme. For at motoren kan begynde at arbejde, skal en minimumshastighed på 5 km/t nås. Så prøv at starte op til mindst denne hastighed og tryk først derefter på gashåndtaget.
Med hensyn til opdateringen, skal du sørge for ikke at opdatere, hvis du ikke vil miste maksimalt 30 km / t. Dette er sandsynligvis bare et fejlagtigt sted. Tyske modeller er begrænset til 20 km / t, som du skrev.

Tager

JAYCXIAOMI tak for svaret, men jeg gjorde fremskridt med starten af ​​scooteren, fordi jeg prøvede det, som du kaldte det, forgæves, men til sidst startede det alligevel, så jeg er glad. Jeg vil ikke gøre noget med denne opdatering, desværre, jeg troede, at motoren havde noget med det at gøre, så jeg tror, ​​at jeg nok skal vinde med det, så jeg uploadede firmwaren, jeg ved ikke, hvordan scooteren vil opføre sig udenfor, men jeg læste, at efter opdateringen, profiterer en person" selv med en kortere rækkevidde - jeg ved ikke, hvad sandheden er efter det (bortset fra hastigheden) - jeg ved det ikke, jeg skal være her på onsdag, så jeg prøver det... Jeg tænkte også, at det er muligt at uploade den nyeste firmware der på en eller anden ren måde uden at bruge den. "hacking" fordi jeg ikke vil gå den vej.
Ellers er cyklen berømt for bunken, den er virkelig massiv under disse forhold. Det var en bunke af året, men jeg vidste måske ikke, at det ikke ville være så slemt.

Davesina

Hej, det er noget, jeg er meget interesseret i, scooteren skal komme til mig hver dag, og jeg vil ikke miste de 30 km / t. Så hvordan opsætter jeg en scooter? Til hvilken region kommer jeg fra Tjekkiet, så hvis jeg indstiller Tjekkiet, vil maksimumet også falde, og det er derfor nødvendigt at indstille noget andet i applikationen, eller fungerer det fint i Tjekkiet? Så når det kommer til opdatering af software i en scooter, anbefaler du slet ikke at opdatere? Eller hvilken procedure at vælge? Og den sidste ting om hvor mange scootere, der skal blæses, når jeg er lidt over 100 kg? Jeg fandt nogle tabeller, men stadig fra erfaring vil man sandsynligvis finde ud af mere end fra bordene 🙂 Mange tak på forhånd for alle rådene!

Tager

Hej Davesina, hvad med den firmware, når du vil høre min mening. så for version v.1.5.4 ville jeg ikke opdatere den for anden gang, hvad jeg siger ikke er verificeret fra min side de ting om firmwaren, jeg læser bare på foraene, så jeg prøver i morgen og hastigheden og rækkevidde såvel som den rigtige lommelygte selv. Jeg er nysgerrig, fordi det vil være den første tur med et udenlandsk svar på dit spørgsmål er sandsynligvis, at det sandsynligvis er, at du ikke opdaterer scooteren neurobis intet galt i tilfælde af den nævnte version på alle neurobier dårligt efter parring med telefonen opdaterer ikke trillebør hovedsagelig ikke til den tyske region. Jeg håber stadig at skifte region i Slovakiet lokalisering, hvad der skal være 25 km / t…. Hvad er hjulblæsningen, jeg har endnu ikke fundet ud af den aktuelle scooter er klar antager jeg at køre uden at skulle løse noget med mine 80 kg. Jeg er også nødt til at google disse oplysninger ... I går købte jeg også et silikoneovertræk til skærmen (jeg er patient) og plus den originale telefonholder fra segway, jeg sætter det langsomt sammen. Så jeg holder min mening så meget med min cykel. du vil ikke fortryde det, det er en maskine

Tager

Hej, så en rigtig oplevelse fra dagens kørselsforhold 14 grader stærk vind lommelygte fuldt opladet. Jeg tog den første tur sumasumarum, jeg rejste 28,9 km, hvoraf rækkevidden efterlod mig 12 km (den virkelige vil sandsynligvis være mindre, fordi vindfaktoren og cyklen gik fuld gas). Da jeg kørte på Dck (men vinden blæste ind i min tilbage) og Eco under dagens forhold prøvede jeg ikke engang. Ifølge den officielle Segway-applikation var den maksimale hastighed med tysk firmware v.1.5.4 27 km / t. Jeg vil være nysgerrig efter resultaterne, når det bliver varmere og uden vind, når det meste af turen kunne være i medium tilstand. Vis ydeevne og kvalitet af håndværket, så det er sandsynligvis faktisk afbalanceret.
Jeg tænkte stadig på en ting, før scooteren ikke blev oppustet første gang, så det er nødvendigt at puste hjulene op til niveauet 3,5 - 4 bar (serviceanbefaling).

Ellers er jeg ked af spam, men jeg har en fornemmelse af, at denne info er vigtig for brugere eller fremtidige købere. Så bare så du ikke bliver sur 🙂

Redaktionelt personale

Tak for din oplevelse, de vil helt sikkert hjælpe. 🙂 Vi offentliggør snart en detaljeret gennemgang af brugen af ​​denne scooter i flere måneder på vores hjemmeside, du kan også finde interessant info til dig selv der. Hav en god dag. 🙂

Daniel

Kuponen fungerer ikke.

Redaktionelt personale

Vi har lige testet det, og det fungerer stadig. Du skal handle via pc, Chrome-browser og helst via inkognitotilstand.

jaycxiaomi

Hej, lige udgivet en anmeldelse på China Planet, hvor vi også fokuserede på dine spørgsmål 🙂
https://chinaplanet.sk/recenzia-ninebot-max-g30/

Sasman

Bestilt 26.4. april behandles ordren stadig. Jeg spekulerer på, hvornår det kommer. Jeg ser i ordren på lager: Polen.

Redaktionelt personale

Ja, det kan tage 4-5 hverdage at behandle din ordre. De vil helt sikkert sende ud snart.

Miloslav

Goddag, først og fremmest vil jeg gerne takke redaktionen for kuponen til denne scooter. Jeg bestilte scooteren den 1.5. maj, men der står stadig "varer under behandling" og leveringstiden "Din(e) varer vil blive afsendt inden 2021-06-16" Ved bestilling angav jeg DPD leveringsmulighed med levering om 3 -7 arbejdsdage. Jeg skrev til dem, hvorfor det forholder sig sådan, og de svarede kort, at det simpelthen vil ske 16.6. Samtidig skriver de, at det stadig er "lager i: Polen). Ved du ikke, hvor problemet kan være? Tak skal du have M.

Redaktionelt personale

Hej, vi har ikke mere info endnu, men de har sandsynligvis den udsolgt nuværende. Vores kontakt fra DHgate er stadig på ferie, de havde ferie i Kina. Skriv os på mandag, enten en e-mail eller en besked på FB, måske har vi mere info. https://xiaomiplanet.sk/kontakt/

Peter

Koden fungerer ikke 😔

Redaktionelt personale

Hej, denne kommer stadig: DHGATEG30

ZDENEK

De har ikke lager, jeg har allerede skrevet til dem. Bestilt 28.04. levering i slutningen af ​​maj / begyndelsen af ​​juni ...

Redaktionelt personale

Vi har info fra dem om, at de skulle have dem på lager denne uge, og de sender fra næste uge.

Dusan

Hej, du har skrevet fra 1.6. forny kuponerne og intet endnu, planlægger du?

Redaktionelt personale

Hej, det er nyt der 🙂 I går mislykkedes.

Gård

Jeg bestilte for to uger siden fra et polsk lager, og scooteren er ikke sendt endnu.

Redaktionelt personale

Hej, hvis du bestilte via os, skal du sende os dit ordrenummer, så prøver vi at fremskynde forsendelsen. De har allerede scootere på lager, de har kun hundreder af ordrer, og de sender gradvist.

Gård

Ordre nummer. 3331910194
Díky

poser

Hej,

Bestil "C. 3336166590 venter på acceleration 😀

Tak 🙂

Redaktionelt personale

Hej, du har lige bestilt i dag, du skal vente, den kan ikke accelereres endnu. 10.6. de skal have 400 stykker scootere på lager, så afsendelsen vil gå hurtigere.