MIUI tilbyder afspilning af videoer fra YouTube, selv efter låsning - Xiaomi Planet
MIUI

Takket være denne funktion i MIUI kan du også afspille musik og videoer fra YouTube på låseskærmen

Abonner
Påpege
gæst

4 Kommentarer
Den ældste
Det seneste Flest stemmer
Inline feedbacks
Vis alle kommentarer
Martin

At se videoer på låseskærmen betyder, at jeg kommer til at se en masse 🤣

Vlado

En fantastisk funktion, især når jeg skal have Indien-regionen for at ansigtslås skal fungere, og dér virker denne ting slet ikke, og jeg vil ikke blive ved med at skifte region. Xiaomi begynder at blive mere og mere vred.

Miroslav

Jeg vil gerne spørge, om der er sådan noget til video, jeg ville bruge det til min lille søn, fordi han kan lide at se eventyr, men han er lille, og han tænder eller slukker for det og så videre. godt tak

Adam

En anden måde at udtrække data om dig på 😀 men du ved, de vil i det mindste give noget for det