Xiaomi Portable Electric Air Compressor 2 til 2023! [KUPONER]
Rabatplan

Den bedste gadget til din scooter, cykel eller bil med en ny Ali-kupon: Xiaomi Portable Electric Air Compressor 2 blæser 25 % hurtigere

Ingen nyere artikler
Abonner
Påpege
gæst

24 Kommentarer
Den ældste
Det seneste Flest stemmer
Inline feedbacks
Vis alle kommentarer
Dyrke

Kompressor 1: Jeg havde generationer. Jeg var meget tilfreds med den, desværre beskadigede jeg den for nylig (den faldt i vandet). Jeg ville købe den nye 2. generation med det samme. Ud over den højere effekt tog jeg ladestikket C ud.

Pythro de

Det gør meget skade på alting, selv pooping af elektronik, hvor der slet ikke er behov for det. Jeg har en almindelig pumpe. Hvis den falder i vandet ligesom dig, tager jeg den ud og fortsætter med at pumpe, som om intet var hændt.

Ja, selvfølgelig, det er ret svært at forestille sig en støvsuger uden strøm (jeg skulle nok dreje den indtil en eller anden fyrs hånd falder af eller sådan noget), men en pumpe? Zaltacim 12-15x og dækkene på bilen har allerede +0,5 atmosfærer, så f.eks. oppustet fra 2,2 til 2,7 atm. Og det på 20 sekunder.

Faktisk gør det meget skade.

Peter

Hej

Kuponen virker ikke længere

Redaktionelt personale

Hej, vi har en ny, denne skal bruges: DHAGTEJUNE8

Johnny

Jeg vil lige spørge om denne pumpe også har en hurtigkobling. Jeg har læst det et sted, men jeg kan ikke finde kilden.
Tak for ethvert svar

Redaktionelt personale

Hej, mener du det her?kommentar billede

Johnny

Ja, præcis det. Fordi jeg havde 1 generation, og for et par dage siden holdt den op med at virke, og jeg har akut brug for at købe en ny. Den gamle havde ikke quick release. Jeg så en til omkring €21 fra et andet mærke, men jeg ville betale ekstra for hurtigudgivelsen. Har du det fysisk og på redaktionen?

Redaktionelt personale

Vi har, det billede er vores, som vi sendte dig.

Johnny

OK, hvis det er tilfældet, og du er tilfreds med det, bestiller jeg det til en lidt højere pris. Det er stadig en god pris. Quick release er det værd 🙂

Redaktionelt personale

Middag 32 € den er stadig gældende, for det er en megapris. De ældre generationer er nu dyrere og går til omkring 40 € og de har ikke denne quick release.

Johnny

Besluttede, så jeg køber. Og tak for feedback 👍

Redaktionelt personale

For en lille smule 🙂

Milos

Hej, kuponen er ikke længere gyldig. Var det normalt for dig at bestille det i SK? Meddelelsen siger "kan ikke sendes til Slovakiet.." Tak

Redaktionelt personale

Hej, sælger har suspenderet forsendelsen til SK, men har sendt noget lager til EU og vil snart kunne bestille fra EU-lagre. Vi giver dig besked, så snart produktet er tilgængeligt igen.

Pavol Jurko

Fragt til SVK er nu tilgængelig igen, du kan bestille hvis du har ventet 🙂

Redaktionelt personale

Tak for info, vi har også opdateret prisen i artiklen 🙂

Mærke

Er kuponen stadig gyldig? For det virkede ikke, og det viser stadig 36 EUR.

Redaktionelt personale

Ja, det gælder stadig. Prøv at opdatere DHgate-siden eller logge ud og logge på igen. Nogle gange bliver de skøre ved at tilføje kuponer, de begynder at køre senere.

Jozko

Hej. Vil denne kupon stadig være tilgængelig?

Redaktionelt personale

Hej, DHgate kuponen er stadig gyldig indtil udgangen af ​​september. Du kan shoppe.

Paul

Har du en ny kode?

Redaktionelt personale

Dhgate kupon er stadig aktiv. Du kan bruge det.

Mirec

Jeg savnede…. det tætteste.

Redaktionelt personale

Hmm synd, vi har delt det her hele ugen... det kan stadig gøres med en DHgate-kupon.